Detenen dos residents amb 0,2 grams de metamfetamina i 1,1 grams de cocaïna

Les detencions es van produir a l'interior d'un local d’oci nocturn i a les immediacions del mateix, a la vegada que la policia ha controlat diverses persones per conduir sota els efectes de l’alcohol

Comentaris

Efectius de policia en un control.
Efectius de policia en un control. policia d'andorra

La policia ha detingut dos homes de 35 anys amb 0,2 grams de metamfetamina i 1,1 grams de cocaïna en un establiment d’oci nocturn. El cos d’ordre també ha detingut diverses persones per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Dos residents de 35 anys han estat detinguts a inicis de setmana amb substàncies estupefaents. Concretament, amb 0,2 grams de metamfetamina i 1,1 grams de cocaïna. Segons explica la policia en un comunicat, els arrestos es van efectuar en dos controls diferents, un a l’interior d’un local d’oci nocturn i un altre en les proximitats del mateix establiment.

D’altra banda, en els darrers dies els agents han detingut dos residents de 30 i 48 anys per conduir sota els efectes de les drogues i sis més per positius d’alcoholèmia. D’aquests sis, cinc de les quals són residents al país, tenen entre 19 i 44 anys i han estat arrestades amb taxes d’entre 0,84 i 1,91 grams d’alcohol per litre de sang.

Comentaris (3)

Trending