Detenen un amic i acaba trucant a la policia per fer avisos falsos i insultar el cos

El jove anava en cotxe amb un company, a qui van enxampar amb una taxa penal d’alcoholèmia; hores més tard, no va tenir millor idea que fer servir el 110 per injuriar els agents

Un agent de policia fent un control d'alcoholèmia.
Un agent de policia fent un control d'alcoholèmia. POLICIA D'ANDORRA

Que a un amic el detingui la policia segurament no deu agradar. Ara bé, compte. La reacció ha de ser mesurada. Calmada. Tot el contrari que la d’un jove que, enutjat per la situació del seu company, no va tenir millor idea que trucar reiteradament per telèfon al cos d’ordre per insultar-los. Al final, va acabar, com el seu col·lega, arrestat per presumpte delicte contra l’honor.

Tot arrenca d’una intervenció prèvia del cos d’ordre. Els dos joves, de 22 i 24 anys, circulaven en cotxe i van ser aturats per uns agents. Aquests van practicar al conductor un control d’alcoholèmia en el que va donar una taxa positiva i penal. És a dir, més de 0,8 grams per litre de sang.

Lògicament, va ser arrestat. I això, queda clar, no va agradar a l’acompanyant. Per això, hores més tard va decidir expressar el seu enuig, tot sigui dit, d’una forma poc adequada. No va tenir millor ocurrència que trucar al 110, el telèfon d’emergències del cos. I a banda d’inventar-se que a diferents punts del país era necessària la presència policial, també va acabar faltant el respecte i insultant tant l’agent que contestava com a la resta del servei.

Finalment, se’l va localitzar i es va procedir a la seva detenció. El jove ara haurà de respondre per un presumpte delicte contra l’honor. El seu amic, per cert, per un altre de conducció sota els efectes de l’alcohol, el mateix que s’imputa a una altra dona, en aquest cas de 44 anys, detinguda al llarg del cap de setmana amb una taxa al volant superior a la permesa.

Comentaris (2)

Trending