El despatx de policia lauredià segueix inoperatiu, la tele de Sant Julià es recupera

Les instal·lacions que ocupen el servei de l’ordre i la Mútua Elèctrica s’han vist afectats per l’aigua que han desprès els ruixadors i la policia

Exterior de les instal·lacions de la policia i de Cable Mútua.
Exterior de les instal·lacions de la policia i de Cable Mútua. POLICIA D'ANDORRA

El despatx que la policia té a Sant Julià, a l’avinguda Rocafort, continuarà fora de servei alguns dies més. Mentrestant, tot i tenir les instal·lacions afectades, Cable Mútua ha pogut recuperar amb gairebé tota la normalitat el servei de televisió per Internet AndorraeTVeu. Tant la policia com la Mútua Elèctrica ocupen espais adjacents al centre cultural lauredià, i l’aigua que s’ha ruixat per apagar l’incendi d’aquesta matinada els ha afectat.

Per ara, no hi ha previsió de quan el despatx policial tornarà a ser operatiu i, mentrestant, per a fer qualsevol tràmit caldrà desplaçar-se al despatx central de la carretera de l’Obac d’Escaldes. De la seva banda, malgrat que una part de les instal·lacions de la Mútua Elèctrica continuen afectades, responsables, tècnics i operaris han treballat de valent per poder restablir el servei de televisió. I és que els equips estan allotjats en una zona que ha quedat francament afectada per l’aigua.

A primera hora de la tarda, i gràcies també a tenir duplicats els serveis, per dir-ho així, s’ha pogut recuperar el servei a través de l’aplicació TV Up de manera parcial, i al tomb de les 7 de la tarda ja s’ha reestablert totalment el servei encara que això no treu que hi pugui haver algun petit inconvenient que s’anirà resolent amb el pas de les hores.

Comentaris

Trending