Desapareixen diners i algun telèfon mòbil als vestidors de l’Estadi Comunal

Els fets haurien passat aquest dijous al migdia, en un moment de forta afluència a les instal·lacions, i alguns dels afectats haurien posat en coneixement de la policia el succeït

Imatge d'arxiu d'un dels vestidors de l'Estadi Comunal.
Imatge d'arxiu d'un dels vestidors de l'Estadi Comunal. ARXIU

Quan nets i empolainats, aquest dijous al migdia, diferents usuaris de les instal·lacions de l’Estadi Comunal, es disposaven a marxar cap als seus respectius domicilis, o a la feina, o a on fos que volguessin anar, molts d’ells van trobar-se amb la sorpresa que duien menys diners del que es pensaven a la cartera. I, en algun cas més puntual, s’haurien quedat sense mòbil.

A un un bitllet de 20 euros, a l’altre un de 50… no serien grans quantitats individualitzades però, en conjunt, una xifra ben bonica per resoldre algun problema sobrevingut o pagar-se un bon sopar. Alguns dels afectats ja haurien posat en coneixement de la policia allò succeït. S’hauria aprofitat un moment de notable afluència per ‘esquilar’ algunes de les pertinences dipositades momentàniament als vestidors mentre els seus propietaris s’exercitaven en les instal·lacions.

Les fonts consultades han explicat que el pispa o la pispa seria un dels mateixos exercitants o, en el més complicat dels casos, algun espavilat que sabedor de la situació s’hauria colat als vestidors de les instal·lacions per fer-se el sobresou.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending