Denuncien un ‘botellón’ al camí de Sorteny

Els ciutadans que van acudir a la zona a passejar diumenge al matí van trobar-se amb ampolles d’alcohol i de refrescos escampades per terra i també amb vidres trencats

Restes del 'botellón' celebrat al camí de Sorteny
Restes del 'botellón' celebrat al camí de Sorteny

Un més. El camí de Sorteny ha estat l’escenari d’un ‘botellón’ la setmana passada, una pràctica que s’està agreujant al Principat arran les restriccions imposades als locals d’oci nocturn per evitar la propagació de la Covid-19. Els ciutadans que van acudir a la zona a passejar diumenge al matí van trobar-se amb ampolles d’alcohol i de refrescos escampades per terra i també amb vidres trencats al llarg del senderó pel qual passen famílies i animals.

En els darrers vuit dies s’han denunciat, almenys, quatre ‘botellons’ a indrets allunyats de qualsevol domicili i per on la policia no acostuma a treure el cap i, a més a més, és habitual que les restes d’aquestes pràctiques incíviques quedin dispersades a la natura. Així ha ocorregut a l’aparcament del Bony de les Neres, al camí de les Pardines, a la carretera de la Rabassa i, per últim, al camí de Sorteny.

La setmana passada Govern va anunciar noves restriccions per reduir la taxa de reproducció del coronavirus per sota d’1, entre les quals es trobava la prohibició de vendre alcohol a les benzineres a partir de les nou amb la intenció d’evitar aquesta mena de reunions.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending