Un cotxe s’encasta contra la terrassa d’un bar a Ciutat de Valls i causa lesions a una dona

El conductor d’un Mercedes CLK ha patit una indisposició quan feia marxa enrere entre el carrer Castellà del Sucarà i el que dóna nom al barri i també se l’ha hagut de traslladar com la ferida al centre hospitalari

https://www.youtube.com/embed/NwchkvIsK_8

Una indisposició del conductor d’un Mercedes CLK matriculat al Principat hauria estat la causant del fet que el vehicle s’hagi acabat enfilant a la vorera al carrer Ciutat de Valls, a Andorra la Vella, i s’hagi encastat contra la terrassa d’un bar-granja que hi ha en aquell indret, just al número 32. Malgrat el que semblava inicialment, finalment només una dona ha patit lesions que no fan perillar la vida. Tant la ferida -una resident de 51 anys- com el conductor del turisme han estat traslladats a l’hospital.

L’accident -inicialment qualificat com a atropellament- ha passat uns 20 minuts abans de les 8 de la tarda. A l’entorn del bar, just davant de les escoles de Ciutat de Valls, hi havia nombroses persones, que feien petar la xerrada alhora que consumien alguna cosa. L’impacte del vehicle ha estat, finalment i sortosament, més espectacular que una altra cosa. Però les primeres estimacions dels propis presents no eren gaire afalagadores.

Els crits, els plors, feien presagiar una repercussió molt major. De fet, el requeriment que s’ha fet ha obligat a traslladar fins a la zona diversos dispositius sanitaris i efectius dels cossos de seguretat. Quatre ambulàncies com a mínim -del SUM i de bombers-, algun camió del cos de salvament i extinció d’incendis i diverses dotacions de la policia i també del servei de circulació d’Andorra la Vella s’han traslladat fins a la zona enmig d’un elevat nerviosisme.

Una vegada els equips d’emergència han pogut actuar i han anat posant ordre a la situació, finalment només s’han hagut d’atendre dues persones. Una dona que ha estat traslladada a l’hospital per les ferides producte de l’atropellament, però que en principi no corre perill, i el conductor de l’únic cotxe implicat. La primera hipòtesi és que el vehicle estava circulant marxa enrere -l’atestat policial haurà d’acabar d’aclarir en quines circumstàncies- entre el carrer Castellà de Sucarà i el que dóna nom al barri i per un motiu de salut, per una indisposició, ha perdut el control de l’automòbil, i aquest s’ha enfilat a la vorera fins a quedar pràcticament a l’entrada del bar.

Comentaris (3)

Trending