A cops de puny a la feina

La policia deté un home que va colpejar al rostre un company de treball en el marc d’una discussió verbal

Un cotxe de la policia estacionat en la zona d'accés al servei d'Urgències de l'hospital.
Un cotxe de la policia estacionat en la zona d'accés al servei d'Urgències de l'hospital. Toni Solanelles

La policia ha detingut un home que va colpejar al rostre un company de treball en el marc d’una discussió verbal. Mantenien diferències que no passaven de crits i soroll, fins que l’home que acabaria arrestat va clavar un cop de puny enmig de la cara de l’altre contendent. I li va causar lesions greus.

Els fets van passar dissabte a la tarda. La policia en va tenir constància després que l’agredit, ja des de l’hospital, truqués al servei de l’ordre poc després de 2/4 de 7 de la tarda per anunciar que havia patit l’atac. Una patrulla policial es va desplaçar al centre hospitalari i de l’enquesta efectuada, es va desprendre que l’interessat havia estat agredit, com s’ha dit, amb un cop de puny al rostre per un company de treball en el transcurs d’una discussió verbal.

Una vegada identificat l’agressor, aquest va ser controlat i es va procedir a la seva detenció. Passaven cinc minuts de les 7 de la tarda. L’arrestat és un resident de 33 anys que va ser acusat d’un presumpte delicte contra la integritat física i moral per les lesions sofertes per l’agredit.

Comentaris

Trending