El conviden a sopar i acaba clavant un got de vidre al cap de l’amfitrió

La policia deté un home de 38 anys en un domicili d’Escaldes després d’una greu batussa regada en alcohol

Imatge d'un vas trencat.
Imatge d'un vas trencat. ARXIU

Havia de ser una nit entre amics. Plàcida. Alegre. Però va acabar com el rosari de l’aurora. I amb l’amfitrió atonyinat -i de molt mala manera- pel convidat. Era la nit de dissabte a diumenge, i ja altes hores de la matinada, i en el marc d’una batussa regada àmpliament amb alcohol, un va acabar clavant, literalment, un got de vidre al cap de l’altre.

La policia va haver d’acudir d’urgència en un domicili d’Escaldes més enllà de les 4 de la matinada. I es va trobar el titular del pis encara amb un tros de vidre incrustat al cap i amb una ferida oberta, gran, i sagnant de forma abundant. Havia estat el resultat d’una baralla iniciada per un comentari que podia tenir certa mala bava però que en cap cas pretenia acabar com va acabar.

De l’enquesta policial es va desprendre que l’agressor i detingut, un home resident de 38 anys, havia estat convidat per un amic seu perquè anés a casa seva. La nit va anar pujant de to a mida que l’alcohol feia el seu efecte i va acabar com va acabar. Per cert, que el detingut triplicava el grau d’alcoholèmia màxim amb què es permet conduir sense ser detingut. 2,5 grams d’alcohol per litre de sang, va donar l’agressor.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending