El controlen per no dur equipaments i acaba detingut per portar una ‘Taser’ i gas pebre al cotxe

El detingut és un home no resident de 41 anys que estava bloquejant la circulació aquest diumenge al migdia a Grau Roig

La policia incrementa els controls en relació a l'ús d'equipaments.
La policia incrementa els controls en relació a l'ús d'equipaments. POLICIA D'ANDORRA

Sense equipaments es va quedar encallat a la carretera, a Grau Roig, i al final, més enllà de la multa per no dur equipaments va acabar detingut perquè el que sí que portava era una ‘pistola elèctrica’, l’eina que es coneix amb la denominació comercial ‘Taser’ i un esprai de pebre. A l’home se’l va detenir acusat d’un delicte contra la seguretat col·lectiva.

Els fets van passar al tomb del migdia d’aquest diumenge a Grau Roig. L’home, un no resident de 41 anys, estava embolicant la troca a nivell de trànsit per no dur equipaments. Quan es va presentar la policia amb voluntat d’imposar-li la corresponent sanció, el turista va tenir un comportament no del tot adequat i conseqüentment se li va fer un registre més acurat al vehicle, trobant-li el que no tocava. A més, la ‘Taser’ estava preparada per ser utilitzada. D’aquí que se’l va acabar arrestant.

VENIA MARIHUANA

D’altra banda, l’altre detingut del cap de setmana per portar una arma il·legal, l’home en aquest cas de 32 anys que va causar cert temor en un local de restauració del centre històric d’Andorra la Vella, estava intentant vendre marihuana a l’establiment en qüestió. Anava clarament begut i en un moment donat va exhibir una navalla d’unes dimensions prohibides i, a banda, amb la fulla foradada, circumstància que tampoc no es permet.

El despatx central de la policia de nit.

Relacionat

Begut i amb una navalla a les mans causa temor en un bar del centre històric

Com ja va avançar aquest diumenge l’Altaveu, l’home, que va reaccionar de forma desproporcionada a l’arribada dels agents de la policia, tot resistent-se al control i proferint amenaces i injúries als funcionaris, va acabar sent detingut acusant de delictes contra la funció pública, l’honor, la llibertat i la seguretat col·lectiva.

Comentaris (6)

Trending