Begut i amb una navalla a les mans causa temor en un bar del centre històric

La policia deté a Andorra la Vella un home no resident que malgrat no brandar el ganivet si va fer evident que el duia a sobre i quan els agents el van controlar s’hi va enfrontar

El despatx central de la policia de nit.
El despatx central de la policia de nit. Toni Solanelles

Amb un nivell d’alcoholèmia visiblement alt, va acabar embolicant la troca entre els altres clients del local de restauració, del bar del centre històric d’Andorra la Vella, on es trobava aquest dissabte a la tarda-vespre. I quan va fer evident que duia a sobre una navalla després que algun dels altres presents li retragués la seva actitud, els responsables de l’establiment no van poder fer res més que alertar la policia.

L’home no va arribar a brandar el ganivet. Però sí que el duia a la mà. Va voler deixar clar que portava el que portava. Quan va veure que s’avisava la policia, que es presentaven els agents a l’establiment, hauria guardat la navalla. Però evidentment, quan els funcionaris el van controlar, poc abans de les 8 de la tarda d’aquest dissabte, els agents li van trobar l’eina. I se’l va endur cap al despatx central.

Segons les fonts consultades, l’home, no resident de mitjana edat, no va fer fàcil l’actuació dels funcionaris. S’hi va encarar, els va deixar anar alguns improperis… Per tot plegat, la policia li va atribuir un delicte contra la funció pública i, també, és clar, el port d’arma il·legal, perquè la navalla que duia feia més de set centímetres de fulla, malgrat que no arribava a vuit.

Comentaris (8)

Trending