Controlen dos menors per amenaçar amb un punxó el vigilant d’un espai públic

L’agent de seguretat privada hauria recriminat el comportament dels nois a la zona de la Serradora, a Santa Coloma, i enmig de la discussió un dels joves, de quinze anys, va esgrimir l’arma

Imatge del recinte de la Serradora, a Santa Coloma.
Imatge del recinte de la Serradora, a Santa Coloma. Toni Solanelles

La policia ha hagut de controlar les darreres hores dos adolescents menors d’edat que en el marc d’una discussió aparentment banal van acabar amenaçant amb un punxó el vigilant de seguretat contractat pel comú d’Andorra la Vella perquè faci tasques de control a la zona de la Serradora, a Santa Coloma, on hi ha un espai lúdic, al tomb d’un ‘skate park’, que sol reunir nombrosos joves.

Els fets haurien passat aquest dilluns a la tarda, una estona abans de les 7, i segons testimonis presencials, els nois estarien per la zona del parc malgrat que l’incident hauria succeït especialment a l’espai de l’aparcament que també hi ha al mateix indret. El vigilant, en un moment donat, hauria recriminat algun comportament dels nois, en una acció aparentment banal. Però tot plegat va desembocar en una discussió més pujada de to fins que el més jove dels dos nois -un tindria al tomb de 15 anys i l’altre no arribaria a la majoria d’edat però poc li faltaria- hauria esgrimit l’arma blanca intimidant l’agent de seguretat privada.

Davant d’aquest fet, s’hauria alertat la policia. Almenys d’entrada, dues patrulles es van desplaçar fins al lloc dels fets per avaluar la situació i fer deposar els nois de la seva actitud. Efectivament, els agents (del cos policial en aquest cas) van poder constatar com el noi més jove tenia al seu abast el punxó. Tots dos adolescents, residents a Andorra la Vella, van ser controlats i el posseïdor de l’arma, que a més a més la va exhibir, hauria estat traslladat en qualitat de controlat cap al despatx central.

Quan hi ha menors implicats, formalment no es pot detenir si no ho autoritza un batlle. En aquesta ocasió, segons les fonts consultades, ja ni tan sols es va sol·licitar l’esmentat permís. Vista que la situació s’havia pogut controlar a temps, es va dur el menor al despatx i es va alertar els pares del noi perquè l’anessin a recollir, exposant-los el cas i informant-los que es farà el corresponent informe que anirà a mans de l’autoritat judicial a qui concerneixi la responsabilitat de dirimir el comportament anòmal dels menors i serà aquesta la que adopti les mesures corresponents.

Comentaris (20)

Trending