Controlades dues menors de la Seu per robar peces de vestir en diferents botigues

Les noies han recorregut un bon grapat d’establiments de l’eix Meritxell-Carlemany i arrencaven el dispositiu d’alarma sense cap mania

Roba exposada en l'establiment on han estat controlades les noies, aquesta tarda.
Roba exposada en l'establiment on han estat controlades les noies, aquesta tarda. Toni Solanelles

Els deuria tocar renovació d’armari. Preparant l’estiu, potser. Caldrà veure com se’ls haurà posat als seus pares la trucada de la policia andorrana. I és que dues menors residents a la Seu han estat controlades aquesta tarda de dissabte en un establiment de l’avinguda Meritxell. No era la primera botiga de roba que havien visitat durant la tarda.

De fet, els agents de la policia ja tenien la mosca rere l’orella perquè havien rebut l’avís de més d’un establiment, aparentment, que trobaven a faltar alguna peça de roba. Jurídicament, un furt de mercaderia. Però ni molt menys s’esperaven els funcionaris policials que si enxampaven el lladre, aquest pogués ser menor i, més encara, que dugués, duguessin a sobre, tantes peces com se’ls hauria trobat.

Les fonts consultades no han pogut determinar -fins que no es formalitzi la denúncia segurament no s’establirà el volum dinerari exacte- el valor d’allò furtat, però hi havia diverses peces, de botigues diferents, amb la qual cosa era evident que les noies feia una bona estona que voltaven pel centre comercial del país fent de les seves. I sense gaire manies, perquè en més d’una de les peces, els dispositius d’alarma que sol dur aquesta roba estaven arrencats de mala manera i, en conseqüència, la tela esquinçada. Per tant, no es podran tornar a posar a la venda.

En ser menors, les noies formalment no han estat detingudes, però sí traslladades al despatx central de policia. Allà s’hauria comunicat amb els progenitors o tutors de les implicades que, en ser de la Seu, s’haurien hagut de traslladar al Principat. Probablement els adults s’hauran de fer càrrec del cost del material furtat -o almenys hauran de dipositar una mena de fiança- i se’ls permetria abandonar les instal·lacions policials, però és molt probable que durant un temps no puguin tornar a entrar al país.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending