La família del jove andorrà desaparegut a Blanes i els investigadors demanen que es deixi fer

Els mossos són els encarregats de liderar la instrucció de la denúncia per desaparició, que d’entrada no es considera, per a la policia catalana, de risc

Fragment d'un dels cartells que s'estan difonent.
Fragment d'un dels cartells que s'estan difonent.

La família del jove andorrà desaparegut a Blanes demana respecte per la persona i els treballs de recerca que s’estan fent alhora que, com també han fet els investigadors, consideren que el més adequat és que es deixi fer. Per ara, i per no entorpir les diligències, es manté un discret silenci en relació a les indagacions que s’estan duent a terme sobre el parador on es podria trobar Joel Mont Montero.

De 32 anys i resident als afores de la localitat gironina juntament amb la seva mare, formalment Mont està desaparegut des del 15 d’agost. Per ara, i tot i els dies que han transcorregut, els investigadors, segons les consultes fetes per l’Altaveu, no consideren la desaparició ni inquietant ni de risc. Però s’evita donar més detalls més enllà de difondre, com han fet diverses entitats dedicades a la recerca de persones desaparegudes, els trets essencials del jove en recerca.

Part del cartell difòs per SOS Desaparecidos.

Relacionat

Cerca activa a Catalunya per localitzar un andorrà que hi viu i fa deu dies que està desaparegut

Quan els denunciants l’haurien vist per última vegada, Mont anava vestit amb uns pantalons de camuflatge, amb samarreta blava, sabatilles negres i acompanyat d’una gossa també negra. El jove fa 177 centímetres d’altura i és de complexió prima. Deu pesar, segones les informacions oficials difoses, uns 65 quilos. Llueix cabell curt i negre i un tatuatge en forma de braçalet al braç esquerre. La possibilitat que Mont es trobi al tomb de Madrid ha estat qualificada de falsa per part dels familiars que estan implicats en la cerca. Els investigadors policials no entren en aquests elements i per a les ONG que han difós la desaparició hores d’ara no hi ha cap novetat sobre el parador de Joel Mont.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending