Cerca activa a Catalunya per localitzar un andorrà que hi viu i fa deu dies que està desaparegut

Establert a prop de Blanes, on se’l va veure per darrer cop, Joel Mont Montero, de 32 anys, havia tingut un passat fosc al Principat; quan va desaparèixer l’acompanyava una gossa negra

Part del cartell difòs per SOS Desaparecidos.
Part del cartell difòs per SOS Desaparecidos.

L’associació espanyola de desapareguts SOS Desaparecidos manté activa des del 15 d’agost la cerca d’un home de nacionalitat andorrana, i força conegut al país en alguns ambients, que actualment residiria prop de Blanes, a la comarca de la Selva, i que hauria estat vist per darrer cop fa just deu dies en la primera població de la Costa Brava des del sud. Joel Mont Montero, el cercat, té 32 anys, i havia tingut un passat no pas sempre fàcil al Principat, amb alguns flirtejos amb la delinqüència.

Sia com vulgui, a Catalunya se’l cerca. I se’l defineix com un home de complexió prima, cabell morè i curt i 177 centímetres d’alçada. El darrer cop que se’l va veure vestia un pantaló de camuflatge, amb una samarreta blava i sabatilles negres. A més a més, l’acompanyava una gossa de color negra que respon al nom de Kuki. La policia andorrana no està al cas que se’l cerqui. I per qualsevol dada que es tingui d’ell es pot contactar amb els telèfons mòbils espanyols +34 649 952 957 i +34 617 126 909.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending