El conductor perseguit de Sant Julià a Envalira estava sotmès a tractament mèdic a Terrassa

La Batllia deixa en llibertat l’home de 42 anys que dilluns es va saltar tots els controls policials, començant a la frontera del riu Runer, i va acabar interceptat gràcies a les punxes metàl·liques

El cotxe un cop neutralitzat en les immediacions del túnel d'Envalira.
El cotxe un cop neutralitzat en les immediacions del túnel d'Envalira. POLICIA D'ANDORRA

​La Batllia ha deixat en llibertat l’home que va quedar formalment detingut dilluns al vespre després de ser controlat en les immediacions del túnel d’Envalira, on va ser interceptat per la policia després d’una persecució que s’havia iniciat a la frontera del riu Runer. L’home, de 42 anys, estava en tractament mèdic a Terrassa, on viu. L’acreditació de la seva situació per part de la família del conductor hauria estat l’element clau per determinar l’alliberament i expulsió del país.

L’infractor no tenia cap mena de vincle amb el Principat i encara no s’acaba d’explicar la seva acció de sortir de Terrassa arribar fins a Andorra i fer cas omís als altos que se li van fer a la zona fronterera. Va accedir en territori andorrà amb el seu Peugeot de color bordeus i llavors va ser quan es va iniciar una persecució per part de la policia que a punt va estar d’esvair-se a Encamp però que va acabar amb la seva interceptació en les immediacions del túnel d’Envalira.

El vehicle interceptat una vegada estacionat en les immediacions del túnel.

Relacionat

Control psiquiàtric a l'home que ha travessat el país perseguit per la policia

Agents advertits i ja mobilitzats van estendre el dispositiu de punxes metàl·liques de què disposa el cos, en una de les primeres vegades que s’usa de forma efectiva aquesta eina al país, i immediatament els pneumàtics davanters del vehicle van rebentar-se. L’automòbil va quedar neutralitzat i el conductor, que viatjava en solitari, va ser de seguida controlat, sense que formalment quedés detingut perquè primer se’l va voler sotmetre a una revisió psiquiàtrica que valorés si estava en els seus cabals.

Estat en què va quedar el pneumàtic punxat.

Relacionat

L’home que va creuar el país perseguit per la policia acaba detingut

Una vegada els metges van certificar que l’home responia dels seus actes, la policia el va detenir formalment i va passar la nit de dilluns a dimarts en cel·les policials, pendent de passar a disposició judicial i en espera que es completés el dossier del cas. Segons les fonts consultades, en l’expedient s’hi hauria adjuntat l’acreditació facilitada per la família que l’home presentaria alguna alteració i per aquest motiu està en tractament en la ciutat on viu. D’aquí que finalment se l’alliberés i com que ja està seguint indicacions mèdiques en el seu lloc d’origen ni tan sols se’l va ingressar a l’hospital.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending