L’home que va creuar el país perseguit per la policia acaba detingut

Després de la pertinent valoració psiquiàtrica i de comprovar que no pateix cap patologia, el conductor del Peugeot finalment interceptat al túnel d’Envalira acaba a les cel·les policials

Estat en què va quedar el pneumàtic punxat.
Estat en què va quedar el pneumàtic punxat. POLICIA D'ANDORRA

El conductor del Peugeot de color bordeus que va acabar essent interceptat aquest dilluns poc abans de les 4 de la tarda en les immediacions del túnel d’Envalira després de ser perseguit per diferents dotacions de la policia des de la frontera del riu Runer ha estat finalment detingut. Les proves mèdiques que se li han fet han determinat que no pateix cap trastorn i, en conseqüència, ha passat de control psiquiàtric a detenció.

El conductor del vehicle, un veí de Terrassa de 42 anys i sense cap mena de vincle, almenys aparent amb el Principat, està ingressat en una de les cel·les de les dependències policials en espera de ser posat a disposició judicial. És possible que aquest pas es faci durant el dia d’avui, una vegada s’acabi de completar el dossier policial pertinent amb l’informe de la persecució i la informació que es reculli sobre l’individu detingut. Per ara no han transcendit les causes que l’haurien empès a dur a terme l’acció que va protagonitzar.

El vehicle interceptat una vegada estacionat en les immediacions del túnel.

Relacionat

Control psiquiàtric a l'home que ha travessat el país perseguit per la policia

I és que poc després de les 3 de la tarda d’aquest dilluns, i fent cas omís a les advertències que li van donar els agents que hi havia al lloc de control duaner del riu Runer, al volant del Peugeot va començar una cursa que durant una estona va despistar la policia a l’altura d’Encamp però que finalment va acabar a 3/4 de 4 de la tarda quan s’aproximava a la zona del peatge del túnel d’Envalira, a Grau Roig.

Allí, agents de la policia, que ja estaven mobilitzats, van llançar les punxes metàl·liques de què disposa el cos, i que fins ara pràcticament mai no s’havien utilitzat, i d’immediat va el vehicle va quedar amb els pneumàtics davanters rebentats, amb la qual cosa va haver d’aturar-se sí o sí. El conductor, que viatjava en solitari, va ser controlat i, inicialment, traslladat a dependències hospitalàries a fer la pertinent revisió. La valoració psiquiàtrica, però, ha donat negatiu, en el sentit que no sofreix cap anomalia.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending