Condemnat a tres mesos de tractament després de ser enxampat amb 200 grams d’haixix

Les autoritats judicials haurien advertit al jove, un nacional de 19 anys detingut dijous a la tarda quan accedia al Principat per la frontera del riu Runer, que és el darrer cop que se salva d’entrar a la Comella

Una cigarreta d'haixix.
Una cigarreta d'haixix.

De petit, petitíssim consumidor, a ser enxampat accedint al país amb un carregament -petit si es vol però ja significatiu- de droga. És al malaurat destí de molts joves andorrans que no fan net i que lluny d’apartar-se del món dels estupefaents, pel motiu que sigui, cada cop s’hi emboliquen més. Seria el cas d’un jove arrestat dijous a la nit amb prop de 200 grams d’haixix i que ha estat condemnat a tres mesos de tractament de deshabituació a la droga. En cas contrari, haurà d’ingressar al centre penitenciari.

De fet, segons que han explicat fonts judicials, la fiscalia ja reclamava en aquest cas que el noi, un nacional de 19 anys, entrés ja ara un mes de manera ferma al centre penitenciari. I que els altres dos mesos estiguessin condicionats, justament, al seguiment del tractament. Les autoritats judicials haurien deixat clar al jove que és la darrera vegada que s’estalvia d’entrar a la Comella. Que a la propera, anirà de patac a la presó.

Segons les fonts consultades, judicials i policials, malauradament aquest noi ja és conegut, encara que fins ara només ho havia estat per consum d’estupefaents i per possessió de petites quantitats de droga. La darrera acció ja ha suposat una evolució no gens ortodoxa i que esperen que l’actuació dels especialistes de la unitat de conductes addictives (UCA) pugui revertir en poc temps. En cas contrari, el mal camí sembla traçat.

Comentaris

Trending