Condemnat a anar a dormir a la presó l’home que va pegar l’ex-parella a Sant Julià

L’arrestat al costat d’un establiment del qual en va trencar una vidriera té múltiples antecedents per fets similars als protagonitzats la matinada de Meritxell

Establiment al costat del qual van localitzar, adormit i begut, l'home que ha acabat condemnat.
Establiment al costat del qual van localitzar, adormit i begut, l'home que ha acabat condemnat. B. N.

L’home que la matinada de dimarts a dimecres va rebentar la porta del domicili de la seva ex-parella, a Sant Julià, i hi va accedir per agredir-la haurà d’anar a dormir durant un temps a la presó. Se li ha imposat una condemna de semillibertat tant pels fets protagonitzats la vigília de Meritxell com pels múltiples antecedents que té, molts per fets pràcticament idèntics. De fet, l’home, de 42 anys, és un habitual en l’entorn de les intervencions policíaques.

L’home ha estat condemnat per l’agressió a la dona, amb l’agreujant de ser una ex-parella, i per la violació de domicili per la força. A més, després va llançar material divers de terrasses d’establiments lauredians i va acabar adormint-se producte de l’embriaguesa que portava al costat del bar-restaurant del qual també en va trencar una vidriera.

Imatge de la terrassa de l'establiment en les immediacions del qual s'ha localitzat l'home.

Relacionat

Agredeix l’exparella i s’acaba adormint begut al costat d’un bar després de trencar-ne una vidriera

Els fets inicials van succeir al tomb de les 2 de la matinada del dia de Meritxell a la carretera de Nagol i l’home n va ser localitzat fins a hores després ajagut al costat d’un establiment de restauració que hi ha a tocar de les actuals dependències que l’UdA té en l’espai ocupat antigament per una gasolinera al creuament de les avingudes Francesc Cairat i Verge de Canòlich, a Sant Julià de Lòria.

Comentaris (3)

Trending