Agredeix l’exparella i s’acaba adormint begut al costat d’un bar després de trencar-ne una vidriera

La policia ha detingut formalment aquesta tarda un veí de Sant Julià després de protagonitzar diversos altercats de matinada i haver de passar per l’hospital abans d’acabar a les cel·les de l’Obac

Imatge de la terrassa de l'establiment en les immediacions del qual s'ha localitzat l'home.
Imatge de la terrassa de l'establiment en les immediacions del qual s'ha localitzat l'home. B. N.

La policia ha localitzat a primera hora d’aquest matí ajagut a tocar de l’accés d’un bar-restaurant de l’avinguda Francesc Cairat, a Sant Julià, un veí de la parròquia que durant la matinada havia acudit al domicili de la seva ex-parella i l’hauria agredit. Després d’estar-se unes hores a l’hospital per ser atès de les lesions que patia especialment a les mans i als braços i una vegada refet de l’embriaguesa que li hauria provocat la profunda somnolència, ha quedat formalment detingut acusat de diversos delictes, entre els quals el de violència de gènere.

La batussa protagonitzada per aquest home, de 42 anys, s’hauria iniciat pels volts de les 2 de la matinada, segons que han explicat veïns de la carretera de Nagol, on hi hauria hagut el primer episodi violent. En aquest vial lauredià viu l’ex-parella de l’ara detingut. I fins allí hauria acudit, ja aparentment begut, amb la intenció d’accedir al domicili de la dona. A cops de peu ha acabat obrint la porta i ha accedit a l’habitatge on ha agredit la dona. Tot seguit ha fugit del lloc.

A cops de peu, vers les 2 de la matinada, ha acabat obrint la porta i ha accedit a l’habitatge on ha agredit la dona, a la carretera de Nagol, i ràpidament ha fugit

Poc després s’ha iniciat una recerca que ha conclòs a primeríssima hora del matí quan s’ha trobat l’home dormint la mona i amb diverses ferides especialment als braços en les immediacions d’un bar que hi ha a tocar de les instal·lacions que l’Ud’A té entre les avingudes Francesc Cairat i Verge de Canòlich. Segons alguns veïns que haurien conegut el cas, l’home, producte de l’embriaguesa i de la tensió després de protagonitzar l’altercat a casa de l’ex-parella hauria dut a terme altres incidents.

Així i especialment, hauria llançat diverses cadires amuntegades en les terrasses d’establiments de la zona i, especialment, hauria trencat aparentment d’un cop de puny -o més d’un- la vidriera de l’esmentat bar-restaurant al costat del qual ha caigut rendit i on ha estat localitzat per la policia. Ha estat en trencar l’aparador que s’hauria fet mal. Se l’ha traslladat a l’hospital per refer-se de la intoxicació etílica i per ser atès dels talls i altres lesions que en principi no presentaven especial gravetat.

Amb posterioritat, i una vegada ha obtingut l’alta hospitalària, ha estat formalment detingut i, en conseqüència se l’ha conduït cap al despatx central de la policia. Mentrestant, els responsables de l’establiment lauredià on hi ha hagut la trencadissa miraven de posar en ordre el local en un dia especialment complexe per segons què en tractar-se d’una jornada festiva.

Comentaris (4)

Trending