El conat d’altercat a l’avinguda Consell d’Europa acaba amb una detinguda al despatx de policia

La dona, andorrana de 27 anys, que va iniciar la batussa inicialment apaivagada, va embolicar la troca amb els agents que se la van endur a l’Obac per aixecar acta del seu comportament -va donar un clatellot a un altre conductor- i va acabar arrestada per insultar els uniformats

Agents de policia al costat del cotxe que conduïa la noia que acabaria detinguda.
Agents de policia al costat del cotxe que conduïa la noia que acabaria detinguda. Toni Solanelles

El que semblava un conat d’altercat sufocat arran d’un incident de trànsit a l’avinguda Consell d’Europa d’Andorra la Vella, va acabar amb una de les implicades i principal animadora de la ‘festa’ detinguda hores després arran de la ‘moguda’ que va generar als agents que se la van endur al despatx policial per tal d’aixecar acta del seu comportament i fer el degut informe per la comissió d’una falta per enviar-lo amb posterioritat cap a les autoritats judicials.

Una estona abans de les 9 de la nit d’aquest dimecres, a l’altura del carrer Josep Rossell, però ben bé a l’avinguda Consell d’Europa, hi va haver un incident viari en què es van veure implicats dos vehicles matriculats al Principat. Un Renault i un Volkswagen Passat. Els ocupants dels dos automòbils haurien baixat a la via i la conductora del primer, hauria plantat un clatellot al del segon. Com aquell que diu, sense badar massa boca, tot i que sí que hi havia una discussió en marxa.

Mobilització a l'avinguda Consell d'Europa.

Relacionat

Mobilització policial per un conat de batussa arran d’un incident de trànsit a Andorra la Vella

Davant d’aquest inici de batussa, hi va haver la mobilització policial que va acabar per sufocar l’altercat. Però la noia -una andorrana de 27 anys coneguda per múltiples altercats- del clatellot -fa poc més d’un mes també havia pegat un vigilant de seguretat a l’edifici de Clara Rabassa on va anar a buscar un xec per una prestació social que rep- va haver d’acompanyar els agents pel seu comportament. El clatellot és objecte d’una falta, o el que tècnicament s’anomena contravenció penal.

Rètols a l'entrada de l'edifici de Clara Rabassa.

Relacionat

Cops de puny a Clara Rabassa

Aquest fet no suposa detenció però si s’obre una mena d’expedient que es tramet a l’autoritat judicial perquè resolgui sobre la qüestió. I al despatx de policia, lluny de temperar-se més encara la situació com hauria estat l’habitual, la dona va començat a insultar els agents. A dir-los de tot. I davant d’aquesta circumstància els policies es van quedar la noia, ara ja sí en règim de detinguda, passant la nit a les cel·les per un delicte contra l’honor i la funció pública. Vaja, per dir de tot menys bonics als uniformats.

Comentaris (5)

Trending