Cops de puny a Clara Rabassa

La beneficiària d’ajuts d’Afers Socials agredeix un agent de seguretat després de recriminar al recepcionista del ministeri que només hi hagués a punt un dels dos xecs que considerava que se li havien de lluitar

Hi ha beneficiaris socials que no s’estan per orgues. O dit d’una altra manera, ser funcionari o treballador -en qualitat del que sia- al ministeri d’Afers Socials, en èpoques de crisi, pot ser un element de risc. I si no que li ho demanin al recepcionista del departament i al vigilant de seguretat privada que hi presta serveis. El primer es va guanyar unes quantes escridassades. El segon va rebre un cop de puny a la boca i una puntada de peu als genitals.

Els fets van succeir dimecres passat a la seu del ministeri que ara lidera Judith Pallarés, a l’edifici Clara Rabassa d’Andorra la Vella, segons que ha pogut saber ara l’Altaveu. Allí s’hi va atansar una dona andorrana d’una trentena d’anys. La seva intenció era reclamar dos xecs que suposadament esperava arran de les prestacions socials que rep. De fet, no es que tingués intenció de reclamar. Els va reclamar i de quina manera.

Els fets van succeir dimecres passat a la seu del ministeri que ara lidera Judith Pallarés, a l’edifici Clara Rabassa d’Andorra la Vella. Qui acabaria sent agressora acudia a cercar-hi un parell de xecs però sols en tenia un de preparat, de tot just noranta euros o menys

El recepcionista, en una tasca habitual, va repassar l’arxivador on hi ha dipositats els documents pendents de lliurament, com ara el xec degudament nominalitzat, i en va localitzar un. Tot just uns 90 euros. No pas més. Després de fer les comprovacions necessàries, el funcionari va advertir que fins al moment, no hi havia cap altre xec. I que només li’n podia lliurar un. A partir d’aquí, la voràgine i la batussa.

La dona va començar a alterar-se. I de quina manera. Dels crits i el soroll, als crits. En primer lloc, va començar a escridassar el recepcionista. Sense manies, amb contundència. Davant aquesta situació, el funcionari va avisar el vigilant de seguretat del ministeri, que va acudir al lloc amb un suposat intent de calmar els ànims. Ho intentés o no, la dona va respondre amb un cop de puny a la cara i un cop de peu entre cames. De seguida es va advertir la policia, però la beneficiària social ja havia tocat el dos.

La revisió que es va fer en les proximitats del ministeri, a Príncep Benlloch, va resultar negativa. Encara bo, tot i els cops, el vigilant no va requerir assistència sanitària arran dels cops. Això sí, hauria deixat clar que es reservava el seu dret a presentar una denúncia contra l’agressora, que essent com era almenys fins llavors clienta del ministeri està més que fitxada. I segurament, a partir d’ara desposseïda, almenys durant un temps, de qualsevol mena d’ajuda.

Comentaris (15)

Trending