Mobilització policial per un conat de batussa arran d’un incident de trànsit a Andorra la Vella

Patrulles de policia i agents de circulació han hagut d’amainar el que inicialment semblava que podia acabar a les mans i que al final s’ha apaivagat

Mobilització a l'avinguda Consell d'Europa.
Mobilització a l'avinguda Consell d'Europa. Toni Solanelles

Patrulles de policia, agents de circulació, una grua i molta expectació entre els clients dels bars del passeig del Riu, a cavall d’Andorra la Vella i Escaldes, ha generat un petit incident de trànsit que a punt ha estat de ser l’origen d’un altercat que ha acabat en conat. Amb un reguitzell d’uniformats desplegats damunt la calçada, a l’avinguda Consell d’Europa de la capital, el suflé ha baixat de manera considerable.

Els fets han passat poc abans de 3/4 de 9 de la nit i quant a l’incident de trànsit, que ha comportat que una grua hagués d’acudir al lloc, just a l’altura del carrer Josep Rossell, poca incidència hauria tingut més enllà, això sí, de l’alteració que ha comportat en la circulació. Però el temor, durant una estona, ha estat que els implicats en tot plegat no arribessin a les mans.

Els agents de circulació han hagut de senyalitzar amb cons la zona i les patrulles policials -dues almenys s’hi han mantingut durant una estona- s’han encarregat d’intentar calmar els ànims. De fet, la sang no ha arribat ni molt menys al riu i, com s’ha dit, l’impacte principal ha estat les ‘molèsties’ que ha generat en el trànsit.

CONTROLS A CONSELL DE LA TERRA

No ha estat l’única mobilització policial del dia. També diverses patrulles han acudit a fer un control, suposadament aleatori, en una zona calenta d’Escaldes. A l’avinguda Consell de la Terra, a prop del parc del Prat del Roure, en un indret on joves adolescents en més d’una ocasió han protagonitzat batusses o han ‘comerciat’ sense manies amb drogues o han protagonitzat incidents amb altres ciutadans.

En aquest cas, vers les 6 de la tarda, s’haurien controlat mitja dotzena de joves, fent-los inclinar amb les cames obertes i els braços enlairats damunt de vehicles policials. Les formes han sorprès, no pas positivament, a alguns vianants que passaven per la zona. No obstant, el control ha quedat en no-res.

Comentaris (1)

Trending