Cinc detinguts en tres episodis diferents de violència domèstica en poques hores

Una batussa entre dues germanes i altercats entre dues parelles van obligar a actuar la policia, primer, i a decretar mesures diverses, després, a les autoritats judicials

Un vehicle policial es dirigeix a fer un control.
Un vehicle policial es dirigeix a fer un control. Toni Solanelles

Tres episodis diferents de violència domèstica amb intervenció policial s’han viscut de manera gairebé seguida les darreres hores. Una batussa entre dues germanes i altercats entre dues parelles van comportar, dilluns a la tarda, cinc detencions. Només en un cas un dels cònjuges no va ser arrestat. Els cops que en almenys dos dels casos s’haurien propinat de manera recíproca sortosament no haurien comportat lesions d’importància.

No obstant això, tant fonts policials com judicials han mostrat la seva preocupació per la situació, atès que els tres casos es van succeir un rere l’altre. Tres dels detinguts no han passat a disposició fins aquest dimarts. No consta que hi hagi hagut cap ingrés al centre penitenciari. Però sí, sobretot, mesures d’allunyament en el marc de judicis per la via ràpida.

Encara que és habitual que de tant en tant hi hagi situacions com les que van obligar a intervenir a agents de la policia aquest dilluns, no és gens freqüent, o almenys no ho era d’ençà del confinament, que sigui de forma tan seguida. Això fa estar especial amatents, han assegurat les fonts consultades, les autoritats que han de gestionar situacions com les viscudes.

Etiquetes

Comentaris

Trending