Cinc detinguts per batusses familiars en domicilis

La policia ha hagut d’intervenir en tres altercats en l’àmbit domèstic que han suposat l’arrest d’una mare i el seu fill, d’una parella i d’una dona que va mossegar a la cama el seu cònjuge

Un cotxe policial.
Un cotxe policial. Toni Solanelles

La policia ha practicat la darrera setmana cinc detencions en el marc de tres batusses diferents en l’àmbit domèstic. Una mare i el seu fill, una dona que va mossegar a la cama la seva parella i els dos membres d’una parella han estat els arrestats. Dues de les tres baralles que han acabat amb detencions s’han produït aquest passat diumenge. Una de bon matí i l’altra a darrera hora de la tarda.

La primera de les intervencions que va haver de fer la policia va ser la matinada de divendres. Concretament a les 02:36 hores a Soldeu, quan una mare i el seu fill, no residents de 58 i 23 anys, en un domicili particular van iniciar una discussió i es van acabar agredint mútuament. Van ser arrestats acusats com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic.

La següent actuació policial va ser aquest diumenge a primera hora del matí a Encamp. Passaven sis minuts de les 7 quan els agents van haver de detenir una dona resident de 27 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. En aquest cas la policia va haver d’acudir en un domicili per una desavinença de parella. L’arrestada hauria causat unes esgarrapades al front i coll de la seva parella, així com una forta mossegada a la cama esquerra.

Finalment, la tarda d’ahir, un home resident de 28 anys i una dona que formalment no resideix al país de 22 anys van acabar detinguts poc abans de 3/4 de 8 en domicili d’Andorra la Vella on els agents van haver d’acudir també alertat d’una desavinença de parella. Quan van ser a lloc, els uniformats van poder apreciar que totes dues persones implicades s’havien agredit mútuament i causat diferents lesions a la cara i coll, esgarrapades sagnants l’home, i a la cella i pòmul dret la dona. Tots dos van ser detinguts com presumptes autors d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic.

Etiquetes

Comentaris

Trending