Cau un fanal a la Massana i agafa de retruc un cotxe sortosament sense conseqüències

L’incident, a l’avinguda del Través, poc abans de les 8 de la tarda, ha comportat algunes retencions en direcció a Ordino, atès que ha estat el carril ascendent el que s’ha vist afectat

El fanal caigut ja a la vorera.
El fanal caigut ja a la vorera.

Sortosament, el cotxe que ha vist com li queia al damunt un dels fanals que hi ha a la voravia de l’avinguda del Través, a la Massana, no ha sofert danys importants. De personals, cap. I els materials, a més a més, de poca rellevància. Però l’ensurt que ha patit el seu conductor ha estat d’allò més notable. L’incident ha passat una estona abans de les 8 de la tarda i ha causat algunes retencions, especialment en direcció nord, cap a Ordino.

I és que ha estat el carril ascendent el que s’ha vist afectat per la situació perquè ha estat en la via en aquesta direcció que ha caigut de ple el fanal amb la jardinera que hi ha penjada al capdamunt. La retenció s’ha produït mentre no es retirava l’element lumínic i es recollia la terra i els geranis de la jardinera que també s’ha precipitat. El cotxe afectat, un Seat Ibiza, només hauria patit ratllades de no gaire consideració.

WhatsApp Image 2022 05 18 at 8.15.53 PM
El fanal a punt de ser carregat en una camioneta.

S’haurà de veure què ha precipitat la caiguda del fanal, però en principi no presentava una oxidació prou notable com perquè aquest fos l’element causant de la caiguda. La primera hipòtesi és que probablement estava ‘tocat’ producte d’algun accident ocorregut fa uns dies i finalment ha acabat cedint. En tot cas, integrants del servei de circulació comunal de la Massana estaven fent el pertinent informe.

 

Comentaris (4)

Trending