Calcinat a Grècia un cotxe matriculat a Andorra i valorat en mes de tres milions d’euros

(AMB VÍDEO) Un  Koenigsegg Jesko amb plaques de matrícula turística del Principat que participava en una trobada del club de vehicles de superluxe 6to6 s’incendia poc després d’iniciar una etapa d’una de les seves ‘aventures’ poc després d’arrencar d’un hotel d’Atenes

Comentaris

Estat en què va quedar el cotxe.
Estat en què va quedar el cotxe.

Un Koenigsegg Jesko matriculat a Andorra i valorat en entre tres i quatre milions d’euros ha quedat reduït a ferralla en poca estona en una carretera d’Atenes cinc minuts després que s’hagués iniciat una de les etapes del club de cotxes de superluxe 6to6, que agrupava en aquesta ocasió una setantena de vehicles i que en diversos dies enllaçava la capital grega amb Mònaco passant per Albània, Croàcia i Itàlia. Sortosament, tot va quedar en danys materials. Molt quantiosos, però sense haver de lamentar danys personals.

L’incident va succeir aquest dissabte i ara ha transcendit que el vehicle del qual no se’n pot aprofitar absolutament res estava matriculat al Principat sota la fórmula de la matrícula turística. El conductor i el passatger del Koenigsegg, un automòbil molt exclusiu fabricat a Suècia, van poder sortir del cotxe abans que s’incendiés i no van sofrir cap tipus de dany. Feia cinc minuts que havia arrencat l’etapa des d’un hotel al nord d’Atenes on havia estat allotjada la comitiva del 6to6 Motor Europe Tour.

WhatsApp Image 2024 06 16 at 15.09.51
El cotxe matriculat com a turístic al Principat.

Des del portal de l’esmentat club de cotxes de supeluxe s’ha informat, com s’ha dit, que “el conductor i el passatger es troben en perfecte estat” i que per poc que puguin seguiran la gira amb un altre cotxe. També es va aclarir que “en tot moment, tant el fabricant com l’organització de 6to6 van estar al costat” dels dos ocupants del vehicle calcinat “i també la policia d’Atenes”.

També s’hauria desplaçat fins a Atenes un enginyer de la firma Koenigsegg per recuperar les restes del cotxe calcinat i tornar-les a Suècia on es miraran d’analitzar tan bé com es pugui per intentar aclarit què hauria fallat. I és que el cotxe anava a baixa velocitat quan es va encendre i fins al moment de l’incident havia fet menys de 200 de quilòmetres. Tot just feia cinc dies que els propietaris en gaudien.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending