Bombers intervenen un incendi a un pis a Fiter i Rossell

Un avís per un petit foc ha traslladat tota la dotació fins a l’edifici, on l’actuació ha estat ràpida i únicament s’ha de lamentar la mort d’un animal que es trobava a l’habitatge

P

P.C

Comentaris

Un camió del comú d'Escaldes que ha acudit posteriorment a l'actuació de Bombers.
Un camió del comú d'Escaldes que ha acudit posteriorment a l'actuació de Bombers. P.C

Els Bombers s’han traslladat aquest matí, a les 11:10 h, per un avís de fum a un edifici de l’avinguda Fiter i Rosell, d’Escaldes-Engordany. En arribar s’ha confirmat un petit incendi a un habitatge del primer pis, on no hi havia ningú. L’actuació ha estat ràpida perquè ja estava autoextingint-se, però s’ha de lamentar la mort d’un gos, que ha inhalat el fum.

Un veí que sortia de l’edifici ha observat una gran quantitat de fum a la primera planta de l’edifici, i ràpidament ha alertat els Bombers. Fins allà s’ha desplaçat tot el tren de sortida, que ha constat d’un camió traspala, un cisterna, el vehicle de comandament i una ambulància. Tot i això, l’actuació ha estat ràpida perquè el petit incendi estava autoextingint-se a causa de la manca d’oxigen, ja que tot estava tancat.

Per poder fer sortir l’acumulació de fum que s’ha creat a l’edifici s’ha obert una de les finestres de l’últim pis. L’olor i la gran fumera han alertat als veïns de totes les plantes, que han hagut de quedar-se als seus domicilis fins que ha finalitzat l’actuació dels Bombers. Posteriorment, ha acudit un camió del comú d’Escaldes-Engordany, possiblement per retirar objectes de l’habitatge que hagin estat malmesos pel foc.

WhatsApp Image 2021 12 12 at 11.40.52 AM
Fum al pati interior de l'edifici

 

Etiquetes

Comentaris

Trending