Els bombers apaguen un incendi de matolls a l’exterior del col•legi Sant Ermengol

(AMB VÍDEO) Han rebut l'avís a un quart de cinc de la tarda i ha afectat una zona d'uns 100 metres quadrats a tocar de la paret de l'aparcament de l'escola

Comentaris

Imatge del col·legi Sant Ermengol, des d'Escaldes-Engordany aquest diumenge.
Imatge del col·legi Sant Ermengol, des d'Escaldes-Engordany aquest diumenge. ALBA LLACUNA

Els bombers han apagat un incendi de matolls a l'exterior del col·legi Sant Ermengol d'Andorra la Vella. Han rebut l'avís a un quart de cinc de la tarda  i s'hi han desplaçat juntament amb efectius de la policia. El foc ha afectat una zona d'uns 100 metres quadrats, al costat de la paret de l'aparcament del centre educatiu.

L'incendi ha provocat una columna de fum que es visible des de diversos punts de la capital. Segons els primers indicis, l'incendi ha estat provocat per una bretolada d'uns infants que estaven jugant en aquell indret. Els bombers hi han desplaçat dues dotacions (una autobomba i un vehicle de comandament) i han treballat cinc dels seus efectius durant una mitja hora. El col·legi ha informat per mitjà d'un comunicat que l’incendi provocat en el perímetre extern de l'escola no ha afectat a les infraestructures dels immobles. "Us agraïm l’interès i preocupació mostrada. També agrair la ràpida intervenció del cos de Bombers d’Andorra".

Comentaris

Trending