Una barbacoa ha estat l’origen del foc extingit pels bombers a un edifici del Tarter

Les flames s’han iniciat quan els ocupants de l’àtic han encès l’aparell per començar a preparar el sopar de Cap d’Any, però la situació ha pogut ser controlada ràpidament pels bombers

WhatsApp Video 2021 12 31 at 17.09.56

Una barbacoa ha estat l’origen del petit incendi que s’ha declarat aquesta tarda a un edifici del Tarter. Les flames han començat a l’aparell i han acabat pujant cap a la teulada, de fusta. La ràpida intervenció del cos de bombers ha permès controlar la situació i tot just s’ha hagut de lamentar danys materials al sostre del bloc, sense que aquests impedeixin que es pugui continuar fent vida al pis afectat.

Els fets han tingut lloc al voltant de dos quarts de cinc de la tarda. En concret, a un dels edificis de la urbanització La Pleta, al Tarter, ubicat a la Placeta. Segons les fonts dels serveis d’emergència, els ocupants de l’immoble, l’àtic, haurien encès la barbacoa de la terrassa perquè tenien la intenció de fer-la servir per al sopar de Cap d’Any. L’aparell, però, no es trobava en bones condicions i per això han començat les flames.

Aquestes s’han estès ràpidament cap a la teulada, que és de fusta. L’alarma s’ha donat i el cos de bombers s’ha mobilitzat de seguida. S’han desplaçat fins a quatre dotacions, amb dotze efectius.

Un cop allà, ha desallotjat l’edifici per precaució. Amb celeritat, però, ha pogut controlar la situació. L’incendi s’ha pogut extingir i, fet, ha afectat la part exterior del sostre. Així, tots els veïns de l’edifici, inclosos els ocupants de l’àtic, podran celebrar el Cap d’Any a casa seva. Ara, només queda una dotació de bombers per garantir que les flames no revifen.

Bombers actuant a la terrassa i a la teulada.
Bombers actuant a la terrassa i a la teulada.
 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending