Il·lès però detingut per anar ebri el conductor del BMW bolcat a la Bartra

Amb la calçada mullada i una intensa pluja, el vehicle ha perdut el control tot sol i mentre han hagut d’intervenir les assistències hi ha hagut retencions a la via

El conductor del BMW M6 que ha bolcat tot sol a la zona de la Bartra, a Encamp, ha sortit il·lès i malgrat que fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat sanitaris del SUM la seva intervenció no ha estat necessària, més enllà d’interessar-se per l’estat de l’home que, doncs, no ha calgut que fos traslladat al centre hospitalari. L’home ha acabat detingut en donar positiu en el control d’alcoholèmia.

 

El bolcat del vehicle, per causes que s’hauran d’aclarir però que ha tingut lloc en un moment de certa pluja intensa i amb l’asfalt moll, ha generat dificultats en la circulació en aquell tram durant una estona. A banda del SUM s’han desplaçat fins a l’indret dels fets bombers -per col·laborar en la retirada del cotxe i la neteja de la calçada- i almenys dues patrulles de policia, una d’elles l’especialitzada en atestats.

El detingut és un resident francès al Pas de la Casa de 47 anys que ha donat 2,04 grams d’alcohol per litres de sang en el control d’alcoholèmia. Tot i no resultar ferit, com s’ha dit, sí que ha causat danys en el mobiliari urbà i en un dels vehicles estacionats, atès que arran de la bolcada una de les rodes del BMW ha sortit volant i ha topat violentament contra un vehicle estacionat.

 

Comentaris (3)

Trending