Begut i amb una roda rebentada intenta fugir després d’un petit accident a tocar l’hospital

La policia ha detingut aquesta matinada en donar positiu d’alcoholèmia un jove conductor que havia protagonitzat un petit altercat circulant pel carrer de Sant Andreu d’Andorra la Vella

Imatge del vehicle implicat.
Imatge del vehicle implicat.

Begut i amb una roda rebentada, després de patir un petit accident de danys materials a la zona de l’accés d’Urgències de l’hospital, entre els carrers de Sant Andreu d’Andorra la Vella i dels Escalls d’Escaldes, encara ha tingut temps d’intentar fugir. Però no ha estat per molts metres. Agents de circulació l’han detectat estacionat a l’aparcament del Falgueró i la policia ha acabat detenint el jove conductor en constatar, després de la prova, el positiu d’alcoholèmia.

Els fets han ocorregut pels volts de les 2 de la matinada i, sortosament, no ha causat danys personals i els materials tampoc no han estat gaire rellevants, i encara els més notables segurament els ha patit el Land Cruiser que pilotava el conductor implicat, que ha mirat de fugir sabedor del seu estat però tampoc ha pogut anar massa més enllà en trobar-se faltat d’esma, segons les fonts.

El fet que hagi estat en una zona on poc o molt sempre hi ha algú actiu ha fet que s’alertés de la situació als cossos de seguretat. Si la mateixa situació s’hagués donat en un lloc menys transitat o sense activitat de matinada, molt probablement l’afer hagués passat pràcticament desapercebut i el jove -el vehicle llueix la A d’aprenent- segurament s’hagués salvat de la detenció.

Comentaris

Trending