Begut fins al capdamunt planta cara a la policia que feia un control preventiu i acaba detingut

El cos va haver d’intervenir la matinada passada a la zona de la rotonda de la Comella arran d’una acumulació de persones i per prevenir que no hi hagués cap aldarull

El despatx central de la policia de nit.
El despatx central de la policia de nit. Toni Solanelles

Un jove nacional de 24 anys sobradament conegut pels equips de seguretat i emergència del Principat ha estat detingut aquesta passada matinada després d’encarar-se als agents de policia que l’intentaven identificar en el marc d’un control preventiu que s’estava fent en les immediacions de la rotonda de la Comella, on a les 4 de la matinada, justament per l’acumulació de gent, hi ha acabat havent l’atropellament d’una de les persones que voltava per la zona.

Vista l’acumulació que hi havia en les immediacions d’un local d’oci nocturn, els funcionaris feien un control preventiu per evitar eventuals aldarulls, més encara en una nit prou assenyalada com la de Halloween. Amb un grau d’alcoholèmia molt important, el jove ha increpat de mala manera els uniformats, insultant-los i amenaçant-los, per la qual cosa ha acabat detingut acusat de tres delictes, tots relacionats amb el seu comportament contra els agents: contra la llibertat, contra l’honor i contra la funció pública.

La nit ha estat moguda. Solen ser habituals alguns excessos per aquestes dates assenyalades. Però no s’ha hagut de practicar cap més detenció. Almenys al centre del país. Perquè al Tarter, a l’exterior d’un altre local d’oci nocturn, sí que s’ha arrestat un altre jove. En aquest cas per posseir mig gram de cocaïna. La policia ja inicia els controls preventius en punts de presència de joves i drogues lligat a les activitats nocturnes hivernals.

Comentaris (1)

Trending