Una baralla a la festa major de Sant Julià acaba amb un cop de puny i una dent perduda

La policia va detenir un jove de 21 anys que en el marc d’una batussa va acabar clavant-li un fort mastegot a un altre home, que va patir serioses lesions

Agents de policia en un control a Sant Julià de Lòria.
Agents de policia en un control a Sant Julià de Lòria. ARXIU

La policia va detenir aquest diumenge un jove arran d’una baralla produïda a Sant Julià. El noi va acaba propinant un fort cop de punt a un altre home. L’impacte va ser molt fort. Tant que li va fer saltar una dent. Ara, haurà d’afrontar càrrecs per un presumpte delicte contra la integritat física.

Els fets van tenir lloc poc abans de tres quarts de cinc de la matinada al centre de la població laurediana que, cal recordar, celebra des del divendres la seva festa major. El detingut va barallar-se amb la víctima. En el transcurs de la batussa, va acabar colpejant-li amb el puny en tota la cara.

El mastegot va ser especialment dur. Segons s’ha indicat des de la policia, va provocar a la víctima una forta contusió i una inflamació a la zona del pòmul dret. I, a més, la pèrdua d’una peça dental.

Els agents que es van desplaçar al lloc dels fets van constatar la situació i, lògicament, van procedir a la detenció de l’agressor. A aquest se’l considera el presumpte autor d’un delicte contra la integritat física. Més concretament, de lesions.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending