‘Avortada’ per la policia l’última festa ‘après ski’ al Tarter

L’actitud sospitosa d’un home a l’entorn d’un conegut local d’oci vespertí lligat a la neu porta a la seva detenció i al comís de més de 30 pastilles d’èxtasi

La detenció es va practicar als afores d'un local d'oci 'après ski' del Tarter.
La detenció es va practicar als afores d'un local d'oci 'après ski' del Tarter. ARXIU

De ben segur que tot plegat tenia a veure amb el fet que era el darrer dia de funcionament d’un dels locals per antonomàsia de l’‘après ski’ del Principat. Al Tarter, doncs, s’hi havia de viure, o com a mínim així es pot pressuposar, l’enèsima festa nocturna amb tots els ingredients possibles. Probablement per això no hi podien faltar ni la droga ni els subministradors de la mateixa. I tampoc la vigilància policial, que va acabar portant a la detenció d’un home que duia un bon assortit d’èxtasi. Tant material que ha acabat el cap de setmana (i els propers dies) al centre penitenciari.

Segons les fonts consultades, agents de policia van sospitar del comportament d’un home que rondava per l’aparcament de l’esmentat local que ha viscut amb bona intensitat el primer hivern. I quan li van anar a demanar comptes -divendres pels volts de les 8 de la tarda- ben aviat van poder confirmar les temences. Rondava per la zona disposat a subministrar d’èxtasi qui en volgués. De fet, fins a 34 pastilles se li van comissar i quatre grams de marihuana i una cigarreta confeccionada amb aquesta substància.

L’home, un temporer argentí de 31 anys, va ser detingut acusat d’un delicte contra la salut pública. S’acabava la festa per a ell. I els que esperaven el seu material també es van quedar, suposadament, sense. A banda de l’èxtasi, també se li va comissar a l’home . Tot plegat el va portar aquest diumenge davant l’autoritat judicial de guàrdia, que en va acabar decretant el seu ingrés a la presó.

No és l’única detenció que hi ha hagut els dies forts de Pasqua al Principat en relació amb estupefaents. Com a mínim una turista que entrava dissabte al país per la frontera va ser arrestada amb una mínima quantitat de droga. En aquest cas, però, no hi havia dubte que es tractava, aparentment, de producte per al consum propi. Per tant, una sanció ràpida i cap a casa per allí on havia vingut.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending