L’avís d’un policia fora de servei permet detenir el xofer d’un minibús que conduïa drogat

El detingut anava a gran velocitat per la carretera de l’Obac en direcció a l'avinguda Tarragona i ha donat positiu en el control de tòxics

Un agent de policia al costat d'un vehicle policial.
Un agent de policia al costat d'un vehicle policial. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut aquest passat cap de setmana un xofer d'un minibús de 32 anys per conduir sota els efectes de les drogues. Anava sense passatgers a gran velocitat per la carretera de l’Obac i l’avís d’un agent fora de servei ha estat clau. D’altra banda, s’ha detingut un no resident amb 0,8 grams de cocaïna.

L’avís d’un agent de policia fora de servei dissabte al vespre ha permès detenir un conductor professional, concretament un xofer d'un minibús, de 32 anys que anava sota l’efecte de substàncies estupefaents. Segons s’explica en un comunicat, en el moment de la detenció, el vehicle no tenia passatgers i anava a gran velocitat per la carretera de l’Obac en direcció a l’avinguda Tarragona. El mateix agent l’ha acabat controlant fins que ha arribat la patrulla i li ha practicat les proves de tòxics i alcoholèmia.

D’altra banda, la matinada de dissabte, la policia també ha detingut un turista de 31 anys amb 0,8 grams de cocaïna a la frontera del riu Runer.

Comentaris (15)

Trending