Arrestat un jove amb cinc pastilles d’èxtasi i una petita quantitat de cocaïna

Els agents el van controlar de matinada, a un carrer del centre de la Massana i en l’escorcoll se li va localitzar totes dues substàncies estupefaents, inicialment per a consum propi

Un cotxe de la policia canadenca.
Un cotxe de la policia canadenca. ARXIU

La policia ha detingut la passada matinada un jove a qui va enxampar al carrer amb droga. En concret, l’arrest va tenir lloc a la Massana. Quan els agents van procedir a l’escorcoll del jove, d’uns 25 anys, se li va localitzar vàries pastilles d’èxtasi i també una petita quantitat de cocaïna. Per tant, haurà de respondre per un presumpte delicte contra la salut pública.

Tot va tenir lloc cap a dos quarts de dues de la matinada. L’arrestat va ser localitzar quan es trobava al carrer dels Hortals, al centre del poble massanenc. Els agents el van identificar i escorcollar.

Va ser llavors quan se li va trobar la droga. Per un costat, cinc pastilles d’èxtasi. Per l’altre, una petita quantitat de cocaïna que no ha transcendit. En tots dos casos, s’entén que era per a consum propi.

A partir d’aquí es va procedir a l’arrest. Quan va passar a disposició judicial, el jove, de nacionalitat andorrana, va haver de respondre per un delicte contra la salut pública. Més concretament, per possessió de drogues. Va ser jutjat per la via ràpida i se li va imposar una pena de presó condicional -no l’haurà de complir si no torna a cometre cap delicte- i una multa de mil euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending