Arrestat un home a Encamp per incomplir la prohibició de sortir de casa

Els darrers dies, set persones han estat detingues per conduir sota els efectes de l’alcohol o de les drogues

Un vehicle del Cos de Policia.
Un vehicle del Cos de Policia.

La policia ha arrestat a Encamp un home de 42 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per incomplir la prohibició de sortir del seu domicili. 

Els darrers dies, set persones han estat arrestades per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, una d’elles, un conductor de 34 anys implicat en un accident divendres al vespre contra un altre vehicle al port d’Envalira. L’home va donar positiu en tòxics i en alcoholèmia, amb una taxa d’1,1. A més, hauria incomplert l’horari estipulat en la pena vigent de privació del permís de conduir.

La passatgera del cotxe contra el qual va xocar, una dona de 59 anys, va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital. Per tot plegat, se’l va detenir per un delicte contra la seguretat col·lectiva, un delicte contra l’administració de justícia i un delicte contra la integritat física i moral.
 
Pel que fa a la resta de detencions per alcoholèmia, es tracta de quatre homes i dues dones amb edats compreses entre els 21 i 44 anys arrestats amb taxes de 0,84 a 1,36 grams d’alcohol per litre de sang. També es va haver de detenir un altre home de 35 anys quan es va negar a fer-se la prova.
 

Etiquetes

Comentaris

Trending