Aparatós accident entre dos vehicles a la Margineda

Dos cotxes han xocat al Pont de Madrid amb únicament danys materials, obligant a tallar la circulació en sentit nord durant gairebé una hora

Accident al Pont de Madrid
Accident al Pont de Madrid

Un accident a la Margineda, al Pont de Madrid, ha obligat al servei de Mobilitat a tallar la circulació durant, almenys, una hora en sentit nord. El xoc ha estat bastant fort i molt aparatós, però únicament s’han detectat danys materials, sense cap dels integrants dels vehicles ferit.

Al volt de les 12:30 h s’ha rebut l’avís d’un accident a la Margineda, més concretament, a la zona del Pont de Madrid. Fins al lloc s’ha desplaçat l’ambulància, que ha constatat que no hi havia cap persona ferida, i una dotació de bombers. També s’ha traslladat fins al lloc la policia, així com els agents de circulació.

El xoc ha estat lateral, entre la part posterior d’un dels vehicles i la part davantera de l’altre. Ambdós cotxes han resultat bastant perjudicats per l’accident, obligant els bombers a haver de retirar-los de la carretera. Per aquest motiu, des de les 12:50 fins passades les 13:30 h s’ha hagut de tallar el carril en sentit nord per poder realitzar els treballs.

Etiquetes

Comentaris

Trending