Un aparatós accident entre un camió i una furgoneta a la recta de la Margineda causa notables cues

Un dels carrils de baixada s’ha hagut de tancar al trànsit perquè puguin fer la seva feina els equips de salvament i els cossos de seguretat

Els serveis d'emergència actuant al costat de la furgoneta implicada.
Els serveis d'emergència actuant al costat de la furgoneta implicada.

Un aparatós accident entre un camió i una furgoneta poc abans de 2/4 de 7 a la recta de la Margineda, en terme parroquial de Sant Julià, està dificultant el trànsit en aquella zona. Com a mínim s’ha hagut de tallar a la circulació un dels carrils de baixada per tal que puguin actuar convenientment els serveis d’emergència. La furgoneta hauria quedat força malmesa i hauria quedat literalment situada al damunt de la voravia. Tot i que el xoc ha estat espectacular, el conductor del vehicle ha patit només ferides lleus.

En l’accident s’han vist implicat dos vehicles, que han col·lidit per abast. En concret, un camió Mercedes Benz amb placa del país i la furgoneta, una Ford Trànsit, espanyola. Aquesta hauria quedat seriosament malmesa.

Diversos vehicles dels bombers, de la policia, del SUM i dels agents de circulació lauredians s’han desplaçat fins a la zona per fer-se càrrec de la situació. Al quedar inhabilitat un carril, les retencions, almenys en sentit baixada, han arribat a ser força importants.

Arran del sinistre, el conductor de la furgoneta hauria resultat ferits. L’home un no resident de 60 anys, ha estat traslladat al servei d’urgències de l’hospital, on se l’ha atès, tot i que el seu estat no era greu.

Comentaris (2)

Trending