Agredeix la parella davant tres fills menors de cinc anys

La policia deté a Incles un resident de 45 anys acusat de violència de gènere que ha estat condemnat per la via ràpida i obligat a respectar un allunyament vers la dona si no vol haver d’ingressar al centre penitenciari

Una vista d'arxiu d'Incles.
Una vista d'arxiu d'Incles. ARXIU

La Batllia ha condemnat per la via ràpida i arran d’un delicte de violència de gènere un resident de 45 anys que hauria agredit aquest dimarts la seva parella en un domicili d’Incles, a Canillo. Més enllà de la gravetat de l’agressió, allò més greu, han remarcat les fonts, és que l’altercat violent es va produir davant els tres fills de la parella, menors d’entre un i cinc anys.

Segons les fonts consultades, que no han pogut confirmar si hi havia hagut antecedents similars entre els dos cònjuges, el maltractament físic va ser la conseqüència d’una discussió verbal que va anar pujant de to enmig d’una notable tensió que feia temps que es vivia. Els cops i sacsejaments proferits per l’home, que s’hauria mostrat penedit després, haurien deixat marques en la dona.

La vermellor i els elements compatibles amb la pressió exercida per l’home van ser constatats pels agents que van acudir al requeriment rebut. La detenció es va produir pels volts de les 7 de la tarda d’aquest dimarts. I aquest dimecres l’home, que haurà de prendre distància de la mare dels seus fills producte de l’ordre d’allunyament que incorpora la condemna, ha passat a disposició judicial.

Comentaris (2)

Trending