Agafa embriagat un patinet elèctric i acaba a l’UCI amb diverses fractures

L’accident, amb el vehicle de mobilitat personal com a únic implicat, va passar la nit de dissabte a diumenge a Encamp

Un patinet.
Un patinet. ARXIU

Un home que conduïa la nit de dissabte a diumenge un patinet roman ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital amb múltiples contusions i fractures producte del greu accident que va sofrir. L’accidentat va ser l’únic implicat en el sinistre, que va tenir lloc a la parròquia d’Encamp. Encara que falten els resultats de les proves realitzades, tot indica que l’alcohol hi va tenir molt a veure.

De fet, segons que han explicat diverses fonts consultades, la policia està pendent dels resultats de les proves que s’han fet per poder tancar l’atestat que es va haver de practicar. Però els primers indicis, corroborats per fonts sanitàries, indiquen que, com a mínim, l’home va agafar el patinet, amb el qual usualment se sol moure, estant sota els efectes de l’alcohol. I que hauria perdut l’estabilitat producte de la fragilitat que l’alcoholèmia per ara encara presumpta li causava.

Inicialment va ser atès d’urgència i després ingressat a l’UCI, on està estable. En cap cas, segons les fonts, la seva vida no corre perill ni la gravetat que revesteix el seu estat de salut és alta, però sí que se li ha de fer un seguiment acurat i constant ateses les múltiples fracturades que es va fer arran d’una violenta caiguda.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending