Un accident entre un camió i un cotxe sense cap ferit provoca retencions

El cotxe ha quedat contra direcció a l’altura de les instal·lacions de FEDA i s’han generat fortes cues en ambdós sentits entre Encamp i Escaldes per les tasques dels efectius d’emergències

L'accident a l'altura de FEDA.
L'accident a l'altura de FEDA.

De baixada d’Encamp, a l’altura de les instal·lacions de FEDA, on dos carrils es converteixen en un sol, un cotxe ha patit un accident. Afortunadament únicament s’han de lamentar danys materials, no havent-hi cap ferit. En principi sembla que el cotxe hauria picat contra un camió. Els fets, però, han generat fortes retencions tant de pujada com de baixada per les tasques dels efectius d’emergències.

En principi, tot sembla apuntar que en el moment de canviar de carril, el cotxe hauria topat contra un altre vehicle de grans dimensions. Concretament, un camió. Del cop, ha quedat girat contra direcció, però sense cap ferit. Durant una bona estona s’han generat cues tant de pujada com de baixada d’Encamp.

Aquestes retencions s’han allargat, a més, perquè s’ha tallat l’accés per sota de la rotonda, i únicament s’hi podia circular per dalt. Per tant, a la carretera de la Bartra s’han concentrat molts vehicles. A hores d’ara, però, s’ha restablert el trànsit i es comencen a moure els vehicles aturats.

Fins al lloc s’han traslladat efectius de policia, atestats i urbans d’Encamp i d’Escaldes per poder controlar el trànsit. Com que no hi ha hagut cap ferit, no s’ha requerit la presència de sanitaris. El camió ha pogut marxar aviat, mentre que el vehicle ha quedat pendent de retirada, amb danys a la part frontal dreta.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending