Un accident de trànsit va ser el detonador de l’incident que va acabar amb el tret de Taser

Responsables policials esperen que les autoritats judicials adoptin mesures que permetin reduir la conflictivitat manifestada en diverses ocasions pel jove involucrat en l’afer

Dos familiars van intentar fer deposar de la seva actitud el jove fora de sí.
Dos familiars van intentar fer deposar de la seva actitud el jove fora de sí.

Un accident de trànsit just quan es desplaçava cap a Aixirivall va ser la guspira que va encendre el trastorn que pateix el jove que dissortadament va protagonitzar dilluns a la nit l’incident que va acabar obligant un agent del cos de policia a disparar un dard de Taser per poder reduir el noi, que d’uns anys cap aquí ha causat diversos incidents amb el cos d’ordre. Responsables policials esperen que després d’aquest malaurat episodi s’adoptin les mesures pertinents que portin a reduir la conflictivitat del jove.

Arran de l’accident, i en arribar al domicili familiar a Aixirivall, el jove va iniciar un enfrontament amb diversos parents que va acabar portant a haver d’alertar la policia davant l’agressivitat en augment que va anar experimentant el noi, que hauria perdut els estreps degut a múltiples factors associats també a les patologies que pateix i que es van conjugar tots en aquell moment. Quan els agents van arribar a l’indret indicat, al poble d’Aixirivall, es van trobar el jove al carrer brandant el ganivet i dos familiars seus intentant fer-lo deposar de la seva actitud.

Els agents es llancen damunt del jove un cop reduït.

Relacionat

La policia redueix amb una Taser un jove armat amb un ganivet i en actitud desafiant a Aixirivall

Els fets posteriors són prou coneguts degut a les imatges que van acabar transcendit en relació amb l’actuació policial. Totes les fonts consultades han assegurat que la intervenció de les patrulles va ser molt correcta i ajustada al perill que suposava una persona descontrolada, amb un antecedents coneguts i amb un ganivet a la mà sense cap voluntat de desistir. A més, la descàrrega elèctrica va servir per aconseguir just el que es pretenia, que era reduir l’individu, sense que hi hagi hagut cap seqüela associada.

Etiquetes

Comentaris

Trending