Un accident a la rotonda entre Escaldes i Encamp causa retencions

Han topat un cotxe i una moto i per poder atendre el motorista ferit, aparentment de no massa gravetat, s’ha hagut d’alterar la circulació i això està tenint repercussió en el trànsit

Els serveis d'emergència al punt de l'accident.
Els serveis d'emergència al punt de l'accident. ALTAVEU

Una topada entre un cotxe i una moto a la rotonda que uneix, a la sortida d’Escaldes en direcció a Encamp, a prop de FEDA, la carretera de l’Obac amb l’avinguda Pont de la Tosca està causant retencions notables. I és que la intervenció dels equips d’emergència i seguretat ha obligat a modificar la circulació i això està afectant el trànsit de manera notable.

L’accident ha passat al tomb de les cinc de la tarda i, aparentment, el motorista que ha resultat ferit no patiria lesions de gaire rellevància. En tot cas, sanitaris dels bombers l’estaven atenent alhora que també intervenien agents de la policia i especialistes del cos en accidents de circulació. També agents de circulació del comú d’Escaldes s’han traslladat fins a la zona.

Les retencions afectaven especialment aquells conductors que des d’Encamp pretenen arribar al centre del país i aquells altres que des de la carretera de l’Obac tenen intenció de dirigir-se cap al nord-oest del país.

Comentaris

Trending