Accident a Juberri amb una única moto implicada

A la Massana, cap a les 13:00 h, hi ha hagut un altre xoc entre dos vehicles, on la conductora d’un d’ells ha resultat ferida

Entrada a Urgències de l'hospital.
Entrada a Urgències de l'hospital. Toni Solanelles

En un marge de mitja hora s’han produït dos accidents a diferents punts del país. El primer d’ells, a les 13:00 h, ha tingut lloc a la Massana, i ha estat entre dos vehicles. La conductora d’un d’ells ha resultat ferida pel xoc. El segon ha tingut una única moto implicada i s’ha produït a l’altura de Juberri, on s’ha traslladat el SUM per atendre el conductor.

Encara es desconeixen les causes ni com s’ha produït, però una motocicleta hauria caigut ella sola a la carretera de la Rabassa, més amunt de la cota 1.600. L’avís als cossos d’emergència s’ha enregistrat a les 13:30 h, aproximadament, i fins al lloc s’ha traslladat una unitat del SUM.

Mitja hora abans, a la Massana, s’ha produït un accident entre dos vehicles, un BMW 330XD i un Suzuki Alto, ambdós amb matrícula andorrana, a l’altura del número 32 de l’avinguda de Sant Antoni. Com a resultat, la conductora del Suzuki, una resident de 64 anys, ha resultat ferida.

-seguirà ampliació- 

Etiquetes

Comentaris

Trending