Un accident greu a Coll de Nargó dificulta l’enllaç viari amb el Principat

El trànsit és dens, des de primera hora de la tarda, per sortir d’Andorra per la frontera riu Runer

Comentaris

Membres del SEM assistint els ferits.
Membres del SEM assistint els ferits.

Un accident aparentment greu a la sortida sud d’Organyà, i ja en el terme municipal de Coll de Nargó, a la C-14, està generant notables retencions que, hores d’ara, fa que tant aquells turistes que es volen desplaçar cap al Principat com els residents que han sortit del país per anar a segones residències o altres destinacions es vegin amb dificultats.

El sinistre, que implica almenys un vehicle amb plaques de matrícula espanyola que han obligat a actuar diverses dotacions dels bombers i dels mossos d’esquadra i, també, una ambulància i un helicòpter, ha passat poc després de les 4 de la tarda i ha obligat a tallar durant una bona estona la carretera en els dos sentits de la circulació. Hores d’ara hi hauria pas alternatiu. En un revolt molt obac, el vehicle ha perdut el control i s’ha encastat contra la penya.

WhatsApp Image 2021 11 05 at 16.14.09
Els equips d'emergència treballant.

Encara que no és un cap de setmana que s’esperi una alta afluència -tot i que l’X-Trial podria portar alguns visitants no habituals, especialment per França- sí que hi ha molts residents que aprofiten el cap de setmana post Tots Sants. Això es deixa notar també a la frontera del riu Runer, on des de primera hora de la tarda hi ha trànsit dens que, probablement, encara s’intensificarà més les properes hores.

PHOTO 2021 11 05 16 37 42
Traslladant el ferit cap a l'helicòpter.

 

Comentaris (3)

Trending