Accident entre dos cotxes i una moto a l’avinguda de Salou

El sinistre, probablement a causa de la patinada que hauria sofert el motorista, que ha resultat ferit, ha passat deu minuts després de les 2 de la tarda

Comentaris

La moto accidentada al bell mig de la via.
La moto accidentada al bell mig de la via.

Un accident en què s’han vist implicats, almenys, dos turismes i una motocicleta ha causat ferides que s’hauran d’acabar de valorar al conductor del vehicle de dues rodes. El sinistre ha passat poc després de les 2 de la tarda a l’avinguda de Salou, just davant de l’Estadi comunal. El motorista hauria patinat i arran d’això els dos cotxes hi haurien topat sense poder evitar la moto.

Fins al lloc de l’accident s’hi ha desplaçat una ambulància dels bombers i, també, una unitat d’atestats de la policia, que s’ha encarregat d’agafar els elements necessaris per fer l’atestat. Una altra patrulla de policia i agents del servei de circulació d’Andorra la Vella s’hauria fet càrrec de la gestió del trànsit, havent d’inhabilitar un parell de carrils per tal de poder fer les actuacions pertinents.

Segons ha informat la Policia posteriorment, els tres vehicles implicats tenien matrícula del Principat. S’ha tractat d’una motocicleta Huskvarna Super Moto 701 i el conductor, un resident de 18 anys, ha resultat ferit. Pel que fa als cotxes, s’ha identificat un Toyota Land Cruiser i un Skoda Super B.

Comentaris (9)

Trending