Accident amb danys materials i vessament de refrigerant a l’avinguda Tarragona

El sinistre s’ha produït amb la topada entre un camió i un tot-terreny, que ha patit desperfectes a la part davantera i la pèrdua del líquid

Un dels dos vehicles implicats.
Un dels dos vehicles implicats.

Una topada entre un turisme i un camió ha provocat danys materials a l’avinguda Tarragona. El xoc, que ha tingut lloc cap a tres quarts d’una de la tarda, ha causat també un vessament de líquid a la calçada, que ara caldrà netejar. Això fa que un dels dos carrils de la via en sentit nord estigui ara mateix tallat.

L’accident s’ha produït poc abans de la una de la tarda. Segons fonts consultades, s’haurien vist implicats un camió i un tot terreny. Aquest darrer hauria patit danys a la part davantera, però també pèrdua de líquid, sembla que refrigerant, que ha afectat el tram de l’avinguda al costat de la cruïlla amb el carrer Terra Vella.

Cap al lloc dels fets s’han desplaçat efectius del cos de policia i, també, de bombers, que hauran de netejar la via. En principi, no s’han de lamentar danys personals. Això sí, el fet que un dels dos carrils estigui ara mateix ocupat pot provocar algunes retencions de trànsit.

WhatsApp Image 2022 04 26 at 1.19.32 PM

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending