Acaba rebolcant-se per terra amb agents de la policia després d’increpar els veïns de la seva ex

Detingut un resident de 45 anys que estava molestant els vianants que passaven, aquest diumenge a la tarda, pel carrer de l’Aigüeta, i de no parar de trucar i amenaçar per telèfon l’antiga parella

L'incident va passar al carrer de l'Aigüeta.
L'incident va passar al carrer de l'Aigüeta. ARXIU

Tan sí com no volia atansar-se a la seva ex-parella. De mala manera. Fins al punt que li va semblar que la millor manera de fer-se notar era increpar tothom qui passava pel carrer on viu la dona, al tomb de l’Aigüeta, a la zona de Prada Ramon d’Andorra la Vella. Advertits de la situació, agents de circulació van haver d’alertar la policia. I quan semblava que la situació s’acabaria calmant, l’home, un resident de 45 anys, va acabar detingut després d’haver de ser reduït al terra pels funcionaris del cos d’ordre.

El cas va passar després de les 6 de la tarda d’aquest diumenge al tomb del carrer de l’Aigüeta de la capital. L’home va començar a increpar tot aquell que passava per aquest vial alhora que mirava d’arribar al domicili de la seva ex. Agents de circulació li van intentar parar els peus i van mirar de fer-lo deposar de la seva actitud. No hi havia manera. Es va haver d’alertar la policia i van ser dues les patrulles que van acudir al lloc on hi havia l’altercat.

L’home, després de ser identificat, no parava de trucar l'antiga parella i contactar-la dient-li de tot i amenaçant-la en acudir al domicili i trinxar tot allò que trobés, i això mentre la dona estava acompanyada de funcionaris policials

Una es va centrar en l’home que molestava els vianants i que insistia per acudir al domicili de la seva antiga parella. L’altra va anar al pis de la dona per tenir més detalls de la situació. La primera va identificar l’home i va semblar calmar-lo. De fet, qui acabaria detingut va marxar del lloc i la patrulla va considerar que la situació, per aquesta part, ja estava resolta. Però encara quedaven els agents que havien acudit a casa de la dona.

I no van trigar a comprovar com, per telèfon, l’home no parava de trucar-la i contactar-la dient-li de tot i amenaçant-la en acudir al domicili i trinxar-ho tot. Així les coses, es va tornar a mobilitzar la patrulla que havia identificat en un primer moment l’home, que ha tornava a ser en les immediacions del domicili de la seva ex-parella. Se li va demanar per activa i per passiva que deposés la seva actitud. I no només va fer cas omís a les indicacions policials sinó que va plantar cara.

Fet i fet, els funcionaris van haver d’iniciar una petita refrega amb rebolcament pel terra inclòs per reduir l’home i arrestar-lo. D’entrada se’l va acusar de sengles delictes de resistència i desobediència. Aquest matí ha passat a disposició judicial i molt probablement -a no ser que tingués alguna pena condicional prèvia- quedarà en llibertat després de ser condemnat per la via ràpida.

Comentaris (1)

Trending