Acaba detingut per un positiu molt important el conductor de l’accident a l’Aldosa de Canillo

Turista de 37 anys, va marcar un índex d’alcoholèmia de 2,5 després de ser atès a l’hospital igual com la seva companya, de 29 anys, i que també va resultar ferida

El cotxe bolcat, un Jeep Compass.
El cotxe bolcat, un Jeep Compass.

El conductor del Jeep Compass matriculat a l’Estat espanyol que aquest dimecres a la tarda va perdre el control i va acabar de panxa en l’aire a la carretera general CG-2 a l’altura de l’Aldosa de Canillo ha acabat detingut en donar una taxa d’alcoholèmia de 2,5 grams d’alcohol per litre de sang. La velocitat combinada amb els pocs reflexes donat a l’estat d’embriaguesa haurien estat determinants per la successió del sinistre, que va generar un important col·lapse circulatori.

El detingut és un turista espanyol de 37 anys. Tot i que només practicar-se l’anàlisi d’alcoholèmia i en donar positiu formalment ja va quedar detingut, no ha estat traslladat fins al despatx de policia fins que se li ha donat l’alta hospitalària. Tant el conductor com la seva acompanyant, de 29 anys, van haver de ser conduïts al centre sanitari en fer-se ferides, en principi de no gran abast, arran de l’accident, que va tenir lloc poc abans de les 8 de la tarda d’aquest dimecres.

El vehicle bolcat.

Relacionat

Un espectacular accident d’un tot-terreny a l’Aldosa de Canillo genera fortes retencions

El totterreny va quedar bolcat enmig de la via i això va obligar a tallar la circulació de manera total durant una estona i, després, es va donar pas alternatiu. La retenció que es va generar va ser important. A més, hi va haver dificultats per trobar una plataforma per poder retirar el vehicle i per poder remuntar aquest. Per això, no va ser fins més enllà de les 11 de la nit que no es va poder restablir la normalitat. El conductor detingut passarà a disposició judicial en les properes hores.

Comentaris (3)

Trending